Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Pasaulē

"Prigožins ir dzīvs un atrodas Karībās", apgalvo Krievijas politikas analītiķis

© Scanpix

Vāgnera karavadonis Jevgeņijs Prigožins izvairījās no nāves, kad viņa lidmašīna avarēja netālu no Maskavas, un tagad slēpjas Venecuēlā, apgalvoja Krievijas politiskais analītiķis, raksta dailymail.co.uk.

Viņš ir "dzīvs un vesels" un atrodas Karību jūras paradīzes salā Margaritā, norāda doktors Valērijs Solovejs, kurš arī apgalvo, ka Vladimirs Putins ir neārstējami slims un ka visas Kremļa prezidenta pašreizējās uzstāšanās patiesībā ir bijuši redzami divi viņa līdzinieki.

Jāpiebilst, ka arī Ukrainas militārā izlūkošana šonedēļ izvirzīja iespēju, ka Prigožins tomēr ir dzīvs - tā nevarot apstiprināt viņa nāvi.

Solovejs, kuru daži uzskata par sazvērestības teorētiķi, teica: "Es apsolīju pastāstīt, kur atrodas Jevgeņijs Prigožins.

Viņš ir Venecuēlā. Cik es zinu, viņš atrodas uz salas, ko sauc Margarita.”

Solovejs apgalvoja, ka viņa avoti sacīja, ka Prigožins tika brīdināts par gaidāmo lidmašīnas avāriju un viņam tika dota iespēja izvairīties no lidojuma.

Solovejs arī apgalvo, ka tikuši noslēgts darījums ar Putinu un viņa prezidenta drošības augstāko vadītāju, Krievijas Drošības padomes sekretāru Nikolaju Patruševu.

"Viņi izstrādāja triku, kad aviokatastrofā gāja bojā Vāgnera galvenie komandieri, Jevgeņijs Prigožins palika dzīvs.”

Saskaņā ar Soloveja fantastisko teoriju, Prigožinam tika pavēlēts nozust no redzes loka, taču viņam var ļaut atgriezties pēc Putina nāves, lai vadītu 5000 Vāgnera algotņu kaujinieku spēkus, kas palika bruņoti un gatavi darbam.