Svētdiena, 28.aprīlis

redeem Gundega, Terēze

arrow_right_alt Pasaulē

Kā tagad izskatās influencere, kura pagarināja kājas par 14 cm?

© Pixabay.com

Modelei un ietekmelei Terēzijai Fišerei pirms septiņiem gadiem tika veikta kāju pagarināšanas operācija, taču tagad viņa ir sākusi nožēlot brutālo operāciju, uz kuru, kā viņa apgalvo, esot pamudinājis viņas bijušais vīrs. Ar stāstu dalās dailystar.co.uk.

31 gadu vecā Terēzija Fišere no Vācijas nolēma veikt neparastu operāciju, lai kļūtu par 5,5 collām jeb gandrīz 14 cm garāka.

Sieviete, kura filmējās Vācijā slavenajā televīzijas šovā “Big Brother”, apgalvo, ka viņas bijušais vīrs "piespieda" viņu veikt kāju pagarināšanas procedūru, kas atstāja paliekošus zilumus uz viņas apakšstilbiem.

View this post on Instagram

A post shared by Theresia (@theresiafischer)

Tikai 24 gadu vecumā Terēzija, kas bija 152 cm gara, piekrita veikt brutālo operāciju, kas sastāvēja no regulējamu teleskopisko stieņu ievietošanas viņas apakšstilbos.

Tie tika pakāpeniski pagarināti, lai pagarinātu viņas kājas.

Kādā intervijā sieviete atzinās: "Mans bijušais man teica - Terēzija, tu zini, ka man patīk garas dāmas. Viņš man teica - tu bez manis neko nevari izdarīt. Es tev esmu vajadzīgs.

Un, ja jums to saka 20, 30, 60, 70 reizes, tad jūs noticat, ka bez viņa jūs neesat nekas."

Meitene atzīst, ka viņa vienmēr ir bijusi "laimīga" ar savu ķermeni, bet tagad izjūt kaunu par krasajām sava izskata izmaiņām.

"Man ir kauns, jo es piekritu operācijai, kuru nevajadzēja veikt," atklāti dalījās Terēzija.

Viņa aprakstīja operācijas pārbaudījumus, kad viņas apakšstilbi tika salauzti un ikru muskuļi sadalīti:

"Stilba kauls tiek salauzts, ikru muskuļi ir sadalīti un tiek izmantots teleskopiskais stienis," izdevumam “Bild” stāstīja modele.

"Jūs izstiepjat apakšstilbus, ar vienu roku turot ceļgalu un ar otru roku ieskrūvējot pēdu uz iekšu, līdz atskan klikšķis. Desmit klikšķi dienā katrā pusē rada papildu 0,5 milimetrus.”

Lai arī pēc operācijas sieviete masu medijiem teica, ka ir apmierināta, jo kāju pagarināšana “ir uzlabojusi viņas seksuālo dzīvi” un “ļāvusi aizmirst par izsmieklu, kas viņu pavadījis īsā auguma dēļ”, tagad Terēzija atzīst, ka paveikto nožēlo.