"Kaukāza gūsteknes" zvaigzne pirmo reizi atklāti runā par karu Ukrainā

© Ekrānuzņēmums/Youtube

Slavenā aktrise Natālija Varleja, kura kļuva par zvaigzni, pateicoties filmām "Vijs" un "Kaukāza gūsteknis", pirmo reizi uzdrošinājās runāt par pilna karu Ukrainā. Māksliniecei bija jāatbild uz jautājumu, jo krievu žurnālisti viņu burtiski "piespieda pie sienas", raksta unian.net.

Varlija apmeklēja filmu festivālu, kas notika vienā no Krievijas Federācijas pilsētām. Aktrise, kura devās uz "patriotisko" pasākumu, pauda savu viedokli par notiekošo.

Aktrise runāja neskaidri, nedroši un neteica, kuru viņa atbalsta. Tā vietā viņa izmantoja neviennozīmīgu frāzi, kuru jebkura puse var interpretēt gan pozitīvi, gan negatīvi.

"Es esmu pārliecināts, ka labais uzvarēs pār ļauno un saprāts pār neprātu," sacīja Varlija.

Iepriekš viņa šo tēmu ignorēja, un tāpēc viņas paziņojumu ātri uztvēra Krievijas mediji. Tomēr, kuru no pusēm viņa nodēvējusi par "labo" un kuru par "ļauno", paliek noslēpums. Jāatzīmē, ka līdz 2022. gadam Varlija bija Putina atbalstītāja un neslēpa, ka priecājās par Krimas okupāciju.

Pasaulē

Rainai Ņištai jau sajucis palīdzības vešanas reižu skaits no Latvijas uz fronti — vairāk nekā simts. Pēdējās reizes bijušas uz Pokrovsku, kur dienē Rainas jaunais vīrs un kur viņa ar domubiedriem palīdz 151. atsevišķajai mehanizētajai brigādei.