Ukraiņu karavīri krievu ierakumos atraduši dīvainus priekšmetus

© Pixabay.com

Ukrainas militāristi pēc ienaidnieka pozīciju ieņemšanas jokoja, ka kopā ar krieviem cīnās citplanētieši - krievu nocietinājumos atrasti ļoti dīvaini priekšmeti, piemēram, milzīgi četrpirkstu cimdi. Dīvainie cimdi, kas tika atrasti pamestās krievu pozīcijās, ir paredzēti 4 pirkstiem, gluži kā citplanētiešu iemītniekiem, raksta dialog.ua.

Ukrainas bruņotie spēki parādīja arī citas trofejas, ko viņi ieguva no krievu iebrucējiem pēc tam, kad tie bēgot pameta savas pozīcijas.

"Mūsu cīnītāji, iekļuvuši krievu pozīcijās, atrada pierādījumus, ka mēs cīnāmies ar svešām radībām. Trīs pirksti un te ir ceturtais. Ar cilvēkiem tā nenotiek," ar humoru stāsta frontes žurnālists Butusovs. Turklāt militārais korespondents atzīmē, ka Krievijas pozīcijās atrastais cimds ir ļoti liels - maz ticams, ka tas derētu kādam no zemes iedzīvotājiem - pat pazīstamajam Putina atbalstītājam, bijušajam bokseram un tagad Krievijas Federācijas Valsts domes deputātam "akmens galvai" Nikolajam Valujevam, visticamāk, tas būtu pārāk liels.

Pasaulē

Pasaule nedrīkst aizmirst par Baltkrieviju un to nevajadzētu atdot kā mierinājuma balvu Krievijas diktatoram Vladimiram Putinam, intervijā Latvijas Radio sacīja Baltkrievijas demokrātiskās opozīcijas līdere Svjatlana Cihanouska, kura šajās dienās viesojas Latvijā.

Svarīgākais