Nogalināts no kara atgriezies bruņots vīrietis, kas draudējis doties uz Kremli

© pixabay.com

Netālu no Krievijas galvaspilsētas Maskavas elitārajā Šervudas kotedžu ciematā sestdien drošības spēku triecienā nogalināts militārā formā tērpies bruņots vīrietis, kas bija sagrābis vienu no ciemata ēkām un draudējis doties uz Kremli, sestdien vēsta Krievijas ziņu aģentūras un platformas "Telegram" kanāli.

Atbilstoši "Telegram" kanāla "Baza" informācijai vīrietis teicis, ka nesen atgriezies no kara Ukrainā un pilda Dieva pavēles.

Platformā "Telegram" kanālā "Shot" publicēts video, kurā dzirdama apšaude. Atbilstoši "Shot" informācijai namu sagrābušais vīrietis atšaudījies no tiesībsargājošo struktūru darbiniekiem ar automātu "Kalašņikov".

Namu Piemaskavas Šervudā sagrābis 35 gadus vecais Krasnojarskas iedzīvotājs Vjačeslavs Čerņenko, "Telegram" vēsta Krievijas Valsts domes deputāts Aleksandrs Hinšteins.

Bruņotais vīrietis "sāka izvirzīt politiskus lozungus un kliegt, ka ir savācis veselu ieroču arsenālu, lai dotos gājienā uz Kremli", notikumu gaitu raksturoja deputātus.

Tieši kādus lozungus vīrietis paudis, netiek ziņots.

Kā "Telegram" vēsta kanāls "112", atsaucoties uz vietējiem iedzīvotājiem, sagrābtajā mājā kādu laiku dzīvojis bijušais Ukrainas prezidents Viktors Janukovičs. Tiesa gan, viņš neesot mājas īpašnieks.

Pēdējā laikā namā neviens nav dzīvojis.