Piontkovskis nosaucis, kurš cilvēks Krievijā gatavo nākamo dumpi

© Ekrānuzņēmums

Putins ir novājināts, un jebkurā brīdī Krievijā var atkal notikt sacelšanās. "Es pat zinu, kas to darīs. Putina tuvākais draugs Jurijs Kovaļčuks, arī kara noziedznieks," intervijā YouTube kanālā sacīja Krievijas opozīcijas politologs un publicists Andrejs Piontkovskis.

Sarunas laikā eksperts klātesošajiem atgādināja, ka tieši Jurijs Kovaļčuks bija Ukrainas iekarošanas, jauna pasaules kara un atriebības Rietumiem ideologs. Taču, būdams gudrs cilvēks, viņš jau saprata, ka tas viss ir beidzies, un tagad viņam atliek tikai glābt savus milzīgos īpašumus, kuru vērtība sasniedz miljardiem dolāru.

"Starp citu, pēc sacelšanās apspiešanas svētdien Prigožins mierīgi ieradās Sanktpēterburgā, pavadīja tur vairākas stundas un tikās ar Kovaļčuku," sacīja Piontkovskis.

Atgādinām, ka iepriekš Piontkovskis teica, ka Prigožina sacelšanās bija ar nolūku sagatavot krievus sakāvei karā.

Pasaulē

Iedomājieties, ka pēkšņi jūs varat izņemt no bankomāta tik daudz naudas, cik vēlaties, lai gan jūsu kontā tās nav - šāds diezgan neiespējams scenārijs norisinājās 2011. gadā, kad kāds 29 gadus vecs bārmenis vairākus mēnešus baudīja greznu dzīvi, raksta "postimees.ee".

Svarīgākais