Dziedātaja Madonna smagas slimības dēļ sastādījusi testamentu - ne viss paliks bērniem

© Scanpix/Reuters

Slavenā dziedātāja Madonna, kura šobrīd atkopjas pēc smagas slimības, sastādījusi testamentu - tajā nolemts, ka ne visa zvaigznes nauda paliks viņas sešiem bērniem, raksta laikraksts The Sun.

Dziedātāja vēlas, lai viņas mantinieki nerīkotu skandālus, cenšoties dalīties ar visu, kas palicis pāri pēc viņas nāves. Tāpēc viņa vienādi sadalīja tiesības uz savām dziesmām starp saviem bioloģiskajiem un adoptētajiem bērniem.

Tomēr visas savas bagātības Madonna bērniem nenovēlēja. Daļu līdzekļu dziedātāja vēlas atdot savam menedžerim Gajam Ozrijam. Dziedātāja uzskata, ka arī viņš ir pelnījis daļu no mantojuma, jo bijis kopā ar viņu vissarežģītākajās situācijās.

Madonna savā testamentā ir iekļāvusi arī kādu interesantu aizliegumu - dziedātāja pēc savas nāves kategoriski aizliegusi projecēt viņas halogrammas, jo nevēlas, lai viņas “animācijas” versija dziedātu uz skatuves pēc viņas nāves.

"Visu savu dzīvi viņa ir atbalstījusi kultūras darba nozīmi. Nav nekādu iespēju, ka viņa ļaus sabojāt paveikto," sacīja avots.

Atgādinām, ka jūnija beigās 64 gadus vecā dziedātāja nokļuva slimnīcā ar nopietnu bakteriālo infekciju.

Pasaulē

Šokējoša lieta nonākusi sabiedrības redzeslokā Francijā - pagājušajā nedēļā 72 gadus vecā Žizele Peliko tiesai atklāja, ka viņas šķietami mīlošais vīrs patiesībā ir organizējis savas sievas izvarošanu kas tika filmēta un ko paveikuši vairāk kā 80 vietējie vīrieši, raksta “BBC”.

Svarīgākais