Vīrietis divus gadus dzīvo luksusa viesnīcā, nesamaksājot ne centa

© Pixabay.com

Grūti noticēt – pieczvaigžņu viesnīca Deli, Indijā apsūdzējusi vīrieti, ka viņš divus gadus dzīvojis vienā no viesnīcas numuriem, nemaksājot ne centa, raksta Economic Times.

Prestižā pieczvaigžņu viesnīca Roseate House, kas atrodas netālu no starptautiskās lidostas, apgalvo, ka tai ir nodarīts vairāk nekā 64 500 eiro liels zaudējums.

Kāds vīrietis uzturējās viesnīcā 603 dienas un tad to pameta, neko nesamaksājot. Situācijas rezultātā viesnīca krāpšanā apsūdz arī vienu no saviem darbiniekiem, kurš esot ļāvis pirmajam vīrietim apmesties bez maksas. Attiecīgais darbinieks bija atbildīgs par finansēm, tāpēc viņam bija pieejama viesnīcas datorsistēma, lai pārbaudītu, vai visi viesi ir norēķinājušies.

Pēc viesnīcas vadības domām, darbinieks, iespējams, saņēmis kukuli par atļaušanu palikt viesnīcā nemaksājot.

Minētās sazvērestības ietvaros viesnīcas darbinieks viesnīcas programmatūras sistēmā viltojis neskaitāmus ierakstus. Saskaņā ar Roseate House teikto, apsūdzētais viesnīcā reģistrējās 2019. gadā. 30. maijā un rezervēja istabu uz vienu nakti. Viņam bija paredzēts izrakstīties nākamajā dienā, taču viņš turpināja pagarināt savu uzturēšanos līdz pat 2021. gadam. Viņš bija arī veicis trīs maksājumus dažādos datumos, taču tie visi tika atgriezti.

Saskaņā ar viesnīcas politiku, ja viesis nesamaksā par savu uzturēšanos 72 stundu laikā, atbildīgajām iestādēm ir jānosūta informācija, taču šajā gadījumā netika ziņots pat vienu reizi.

Viesnīca apliecina, ka pret apsūdzēto veiks stingras tiesiskas darbības. Indijas policijas veiktā sākotnējā izmeklēšana liecina, ka noziegumi patiešām ir pastrādāti un izmeklēšana turpinās.