VIDEO. Prigožina līdzgaitnieks: "Man ir dzīvībai svarīgi pateikt šo paziņojumu"

© Scanpix

Bijušais kaujenieku grupējuma "Wagner" vadītīja Jevgeņija Prigožina analītiskā dienesta vadītājs Vjačeslavs Tarasovs nolēmis atklāti runāt par sava bijušā priekšnieka necilvēcīgajām un nežēlīgajām metodēm.

Bijušais kaujenieku grupējuma "Wagner" vadītīja Jevgeņija Prigožina analītiskā dienesta vadītājs Vjačeslavs Tarasovs "Twitter" ievietojis video, kurā skaidro Prigožina rakstura īpašības, patiesos nolūkus un drakoniskās vadības metodes. Tarasovs stāsta, ka jau astoņus mēnešus strādā Dombasā, bet ieročus rokās netur. "Šodien man ir dzīvībai svarīgi veikt šo paziņojumu. Tāpēc, ka neesmu profesionāls žurnālists, savu runu nolasīšu no lapas."

Uzrakstītajā runā Tarasovs, vēršoties pie Prigožina, saka: "Divu gadu laikā, kopš strādāju kopā ar jums, es esmu sapratis gan jūsu raksturu, gan ideoloģiju. Tas nav tas, ko jūs stāstat žurnālistiem un runājat arī savstarpējās sarunās.

Patiesība ir pilnīgi cita - jūsu ideoloģija ir iedzīt bailes. Vienīgā jūsu vēkme ir vara - nedalīta un pilnīga visaptveroša varas. Katrs, kurš ir strādājis jūsu vadībā, zina, ka pēc ikvienas nepareizi pateiktas frāzes vai iebilduma ir jādodas pie "skolotāja", pie bendes, kas novedīs parabā un spīdzinās, tad nosūtīs jums fotogrāfijas un jūs izlemsiet vai pietiks, vai turpināt spīdzināšanu. Aiziet no jūsu dienesta nav iespējams, tas ir kā dzimtbūšanā."

Tarasovs uzsver, ka ikviens lēmums, kam dzīvot, kam mirt, tiek pieņemts vienpersoniski, jo likumu nav - ir tikai viena cilvēka absolūta vara. Ar šo video Tarasovs vēlas visiem atklāti pateikt, kādi ir Prigožina patiesie nolūki.

Komentētāji: "Tagad, kad pavēle ​​“fas” ir beigusies, viņi visi runās par necilvēcīgo attieksmi un darba apstākļiem PMC Vāgnerā. Lai gan varu atzīt, ka viss teiktais patiešām ir patiesība, tagad sāksies iekšējās plēšanās."

"Nabaga nevainīgie zēni un meitenes, kas iekļuvuši Karabas Barabas tīklā, beidzot ieguva drosmi pēc visiem nostrādātajiem gadiem. Apžēlot un piedod"

Svarīgākais