VIDEO. Lidmašīnā ar pasažieriem iesper zibens

© Ekrānuzņēmums

Video iemūžināts šokējošs brīdis, kad zibens iespēra amerikāņu lidmašīnā, kas vētrainā laikā nolaidās lidlaukā, vēsta postimees.ee.

Sociālajos tīklos ievietotajā video ir redzami neticami kadri, kas uzņemti 25. jūnijā ASV, Arkanzasā - American Eagle reaktīvā lidmašīna nokļuva spēcīga pērkona negaisa centrā. Lidmašīnu pilotam izdevās nosēdināt, neskatoties uz sarežģītajiem laikapstākļiem, taču vētras dēļ lidmašīnai ar pasažieriem netika ļauts doties tieši uz lidostas vārtiem.

Lidmašīnā, kas pacietīgi gaidīja lidostā, līdz pērkona negaiss pārgāja, neticamā veidā iespēra zibens. Šausminošo mirkli iemūžināja fotogrāfs Džeisons Viljams Hams, kurš sekundes pirms liktenīgā spēriena ieraudzīja kārtējo zibsni negaidīti tuvu lidmašīnai. Lai gan vīrietis domāja, ka palaidis garām iespēju iemūžināt neticamo notikumu, viņš saņēma vēl vienu iespēju, kad spēcīga zibens šautra iespēra pasažieru pilnajā lidmašīnā.

Biedējošā situācija izraisīja lielas bailes pasažieru vidū, taču pēc zibens spēriena lidmašīnai tomēr izdevās veiksmīgi sasniegt lidostas vārtus. Izrādījās, ka visi ir tikuši sveikā cauri tikai ar vieglām izbailēm, un, pārsteidzošā kārtā, zibens spēriens lidaparātam neizraisīja nekādas nopietnas problēmas.

Pasaulē

Šokējoša lieta nonākusi sabiedrības redzeslokā Francijā - pagājušajā nedēļā 72 gadus vecā Žizele Peliko tiesai atklāja, ka viņas šķietami mīlošais vīrs patiesībā ir organizējis savas sievas izvarošanu kas tika filmēta un ko paveikuši vairāk kā 80 vietējie vīrieši, raksta “BBC”.

Svarīgākais