Olena Zelenska atklāti stāsta par savām attiecībām ar vīru

© Scanpix/GO/APAimages

Ukrainas prezidenta Volodomira Zelenska sieva Olena sniedza atklātu komentāru par baumām, ka viņa it kā dodot padomus savam vīram un ietekmējot politisko situāciju. Pēc Ukrainas pirmās lēdijas teiktā, viņa to nedara, raksta unian.net.

“Tas ir pārspīlējums, kāds man ļoti gribēja izteikt komplimentu. Bet es noteikti neietekmēju valstī notiekošos procesus. Es varu kaut kādas lietas veicināt, es varu tās atbalstīt. Bet tas attiecas tikai uz humanitāro un sociālo jomu,” intervijā sacīja Olena.

Zelenska arī atzīmēja, ka viņa nevar dot padomu prezidentam, jo ​​starp viņiem ir liela zināšanu plaisa. Turklāt pirmā lēdija uzskata, ka nedrīkst iejaukties politiskajos procesos, jo tas esot neētiski.

“Viņš kā prezidents ar mani nekonsultējas, un es domāju, ka tas ir pareizi. Pirmkārt, es nevarētu viņam sniegt eksperta padomu, starp mums ir milzīga plaisa zināšanās, un tas ir arī neētiski, manuprāt. Viņam ir tik liela atbildība. Sieva nevar dot padomu vīram valsts pārvaldes jautājumos, tas ir nepareizi. Mēs pat nerunājam ar viņu par tādām tēmām, kaut ko apspriežam diskusijas ietvaros, varam apspriest jautājumus, kas skar visus ukraiņus, bet tas arī viss,” komentēja Zelenska sieva.

Atbildot uz jautājumu, vai pirmā lēdija plāno doties politikā, viņa atbildēja, ka “šī nav viņas sfēra.”