Skabejeva nejauši izpļāpājās par to, no kā baidās Putins

Vladimirs Putins © Scanpix/Reuters

Ukraiņu blogeris Romāns Cimbaļuks pastāstīja, ka par “dzelzs lelli” iesauktā TV vadītāja Olga Skabejeva norādīja uz Putina bailēm, raksta dialog.ua.

Sanktpēterburgas ekonomikas foruma organizēšanas un norise laikā tika veikti ievērojami drošības pasākumi - par to ziņoja Olga Skabejeva, un Romāns Cimbaļuks atklāti ironiski un ar kodīgām piezīmēm par to pastāstīja YouTube vietnē ievietotajā video.

Foruma laikā tika slāpēti saziņas kanāli un piesaistīti kinologi - Olga Skabejeva pastāstīja par iemeslu visiem šiem piesardzības pasākumiem. Izrādās, ka Putins baidoties no Ukrainas, pareizāk sakot, no Ukrainas bruņotajiem spēkiem.

“Mēs uzdodam sev vienkāršu jautājumu: ja ar viņiem viss ir tik labi, tad no kā Putins baidās? Izrādās, Putins baidās no mums, ukraiņiem. Viņš baidās no mums visur, pat Sanktpēterburgā,” komentēja Cimbaļuks.

Skabejeva, ziņojot no ekonomikas foruma Sanktpēterburgā, neviļus nodeva Kremļa vadītāja bailes: “Svarīgs apstāklis, pirmkārt, sakaru pārtraukumi drošības apsvērumu dēļ. Krievijas prezidenta preses sekretārs sacīja, ka ienaidnieks vēlas nodarīt Krievijai maksimālu kaitējumu, ienaidnieks rīkojas nekaunīgi, tāpēc ir šādas nianses.”

Savukārt, reaģējot uz dzirdēto, Cimbaļuks protestēja: “Mēs nebombardējam militārās iekārtas Sanktpēterburgas teritorijā. Mēs vēl neesam sākuši, bet Putins jau baidās no mums.”