Incidents Vācijā - krieviete publiski apsūdz bēgli no Ukrainas prostitūcijā

© Ekrānuzņēmums

Nepatīkams incidents noticis Vācijā - krievu tautības sieviete sabiedriskajā transportā uzbrukusi ukraiņu bēgļiem, raksta unian.net.

Notikums ir nofilmēts un nonācis internetā. Kadros redzams, kā sieviete pauž sašutumu, ka ukraiņu bēgļi rūpējas par sevi un pat saņem sociālos pabalstus.

Pēc viņas teiktā, ukraiņu sievietes uz Vāciju bēg nevis karadarbības dēļ, bet gan lai nodarbotos ar prostitūciju. Tajā pašā laikā pati apvainotāja autobusā izpleta kājas un piedāvāja nofilmēt savus dzimumorgānus. Dusmu cēlonis bija Ukrainas patriotiskais T-krekls.

Video redzams dialogs:

Krieviete: “Jūs izprovocējat skandālu. Tu uzvilki T-kreklu. Vai tev nav kauns valkāt šādu T-kreklu?”

Ukrainiete: “T-kreklu, uz kura rakstīts - Labvakar, mēs esam no Ukrainas"?

Krieviete: “Jā! Izmet to miskastē, muļķe. Mēs zinām, ka esi no Ukrainas. Nomālējusi lūpas kā prostitūta. Visu jums esam iedevuši…”

Atbildot uz to, ukrainiete lūdza izsaukt policiju, jo tika apvainota. To dzirdot, krieviete izkāpa no transporta ar vārdiem: “Mani arī apvaino. Prostitūta.”

Vācijā jau iepriekš notikuši līdzīgi incidenti. Kāda krieviete rotaļu laukumā uzbruka divus gadus veca zēnam un viņa mātei, draudot un apvainojot viņus, un skaļi paužot, ka Putins “dara visu pareizi” un drīzumā Krievija stiepsies “no Maskavas līdz Minhenei”. Ar to krievietes agresija nebeidzās. Sieviete arī teikusi, ka “ukraiņi ir jāiznīcina tāpat kā ebreji”.

Savukārt Zviedrijā, kas netālu no Krievijas vēstniecības Stokholmā ar apvainojumiem uzbruka Ukrainas pilsonim, savas rīcības dēļ palika bez darba privātskolā.

Svarīgākais