Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Pasaulē

Putins nejauši atklāj, ka tomēr baidās no Ukrainas

© Scanpix/Reuters

Pēc bezpilota lidaparātu triecieniem Maskavā Krievijas prezidents Vladimirs Putins atklājis savas bailes no Ukrainas, uzskata pazīstamais blogeris ar segvārdu El Murids, raksta dialog.ua.

Komentējot bezpilota lidaparātu uzbrukumu Maskavai, Vladimirs Putins izteica interesantu frāzi - viņš nodēvēja Ukrainu par “teritoriju, ko sauc par Ukrainu”. Krievu blogeris Anatolijs Nesmijans jeb El Murids apgalvo - izteikums liecina par prezidenta bailēm.

Šī nav pirmā reize, ka zinātāji pamana Putina slēptās bailes. Putins nekad nepiemin Krievijas galvenā opozīcijas pārstāvja Alekseja Navaļnija vārdu, tieši tāpat nekad netika skaļi nosaukts Kazahstānas prezidenta Kasima-Žomarta Tokajeva vārds, kuram nav tās siltākās attiecības ar Krievijas līderi. Putins pastāvīgi sagrozīja prezidenta vārdu un uzvārdu - šāda uzvedība liecinot par Putina infantilismu.

“Tā ir ļoti bērnišķīga un māņticīga uzvedība, apmēram tāpat, kā senos laikos nedrīkstēja skaļi izrunāt vārdu “lācis”, bija jāizdomā alegorijas,” komentēja Murids. “Tagad ar tādām alegoriskām frāzēm viņš runā par Ukrainu un tās līderi Vladimiru Zeļenski. Psiholoģiski tas ir mēģinājums aizstāt biedējošo objektu. Putins, tāpat kā jebkurš vājš cilvēks, jau ir salūzis. Putins baidās skatīties draudam tieši acīs, nolaiž skatienu, meklē, kur paslēpties,” skaidroja krievu blogeris. Kopumā, pēc viņa vārdiem, Krievijas prezidenta dabā ir bēgt no draudiem un nogaidīt, kas ir ļoti slikta īpašība valsts virspavēlniekam.

“Viņa uzsāktais karš ir ārpus kontroles, un viņš sastingst bailēs no šiem draudiem, nespēdams uz tiem adekvāti reaģēt.”