Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Pasaulē

Pasaules seksīgākais vīrietis pamet vecpuišu rindas

© Scanpix/Xavier Collin/Image Press Agency

Amerikāņu aktieris Kriss Evanss 2022. gadā tika atzīts par seksīgāko vīrieti pasaulē - tagad, 41 gada vecumā, viņš nolēmis pamest vecpuišu rindas un likuma priekšā apstiprināt savas attiecības ar portugāļu aktrisi Albu Baptistu. Kāzu ceremonija notiks šovasar, raksta unian.net.

Lai arī Evanss esot neprātīgi iemīlējies un vēlas pēc iespējas ātrāk apprecēties, tomēr viņu kāzas nebūs tik greznas kā parasti pieņemts Holivudas zvaigžņu vidū. Ceremonija notikšot tuvāko cilvēku lokā, un uz svinībām ieradīsies tikai nedaudzi pāra radinieki un draugi.

Ir vērts atzīmēt, ka šī laulība Krisam Evansam būs pirmā. Lai arī filmu zvaigznei bijis daudz romānu, taču tie visi bija lemti neveiksmei, līdz 2021. gads aktieris satika Albu Baptistu.

Evanss sāka savu karjeru 2000. gadā, piedaloties seriālā “The Opposite Sex” (Pretējais dzimums), bet slavu iekaroja ar kapteiņa Amerikas lomu Marvel Cinematic Universe supervaroņu filmu sērijā.

Viņš ir filmējies arī tādās filmās kā “Not a Kid's Movie”, “Inferno”, “Scott Pilgrim vs. The World”, “Snowpiercer”, “Gifted” un "Knives Out". 2014. gadā viņš debitēja kā režisors filmā “Before We Part”, kur spēlēja arī titullomu.