Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Pasaulē

Britu dīvainās izdarības piecvaigžņu viesnīcā Spānijā

© Pixabay.com

Internetā popularitāti izpelnījies kāds video. Briti, kas ierodas “viss iekļauts” jeb “all inclusive” viesnīcā Maljorkā, Spānijā, spiesti celties piecos no rīta, lai aizņemtu vietu sauļošanās krēslā, neskatoties uz to, ka viesnīcā tik agri no rīta šādi krēsli vēl pat nav izlikti, raksta tv3.lt.

Vietnē Instagram ievietotajā video redzams, kā britu tūristi agrā rīta stundā steidzas paspēt nolikt zemē savus dvieļus kādā Maljorkas viesnīcā “viss iekļauts”, lai rezervētu savu sauļošanās krēslu. Šādu situāciju piedzīvojusi kāda 38 gadus veca sieviete.

Sieviete, kura ievietoja video, situāciju nodēvēja par “absurdu” un pauda viedokli, ka britu tūristiem vajadzētu atbrīvoties no šī apkaunojošā ieraduma, vēsta dailymail.co.uk.

Viņa raksta: “Mēs burtiski cīnāmies par gultām. Tā ir kļuvusi par smieklīgu spēli, ko mēs spēlējam katru dienu. Ikdienā es ceļos sešos no rīta, lai paspētu uz darbu laicīgi, bet tagad atvaļinājumā man ir jāceļas vēl agrāk, lai aizņemtu vietu pie baseina, jo nevēlos pievilt savu ģimeni. Tas ir absurds.”

Kāds no aculieciniekiem diezgan asprātīgi reaģējis uz šo situāciju ar ironisku komentāru: “Dāmas un kungi, es iepazīstinu jūs ar Lielbritānijas ikgadējo sauļošanās turnīru! Rīta sacensībās piedalās taktiskākās, prasmīgākās un nīstākās sporta komandas. Šī turnīra uzdevums ir izklāt dvieli pirms sauļošanās krēslu atnešanas pulksten deviņos no rīta.

Pievienojieties masveida dvieļu nolikšanai jau no pieciem rītā, un dažiem laimīgajiem paveiksies vēl vairāk nekā citiem - viņi saņems arī saulessargu.”

Runājot par pašu viesnīcu, sieviete, kas iemūžināja video, apliecināja, ka viņai pret to nav citu pretenziju: “Šī nav pirmā reize, kad mēs ar ģimeni apmetamies šajā viesnīcā, taču britu uzvedība ar sauļošanās krēsliem nekad nav bijusi tik ekstrēma kā šogad.”

Šī nav pirmā reize, kad šāda sauļošanās krēslu problēmu pieredzēta “viss iekļauts” viesnīcās. Dažas viesnīcas jau agrāk ir aizliegušas sauļošanās krēslu aizņemšanu, agri no rīta izklājot dvieļus.