Šveicē tēvs nogalina savas meitiņas un izdara pašnāvību

Šveicē pazudušas sešus gadus vecas dvīnes, bet viņu tēvs, īsi pirms izdarīja pašnāvību, meiteņu mātei nosūtīja vēstuli, kurā atzīstas, ka ir bērnus nogalinājis, ziņo ārzemju mediji.

Matiass Šeps izdarīja pašnāvību, paskrienot zem vilciena, bet pirms tam nosūtījis vēstuli meiteņu mātei savai bijušajai sievai, kurā atzinies, ka nogalinājis abas meitenes, vienlaikus uzsverot, ka viņas necieta un tagad atpūšas mierā.

Šveices, Francijas, Francijai piederošās Korsikas salas un Itālijas policijas jau 12 dienas meklē abas dvīnes, kuras Šeps 30.janvārī Šveicē neatveda atpakaļ meiteņu mātei, kā bijis norunāts.

Pašnāvību Šeps izdarīja 3. februārī pametoties zem vilciena Itālijas dienvidaustrumu ciemā Serignola. Visticamāk, vīrietis bija izmisis par šķiršanos no savas sievas un strīdu par bērnu aizbildniecību.

Izmeklētāji, pārbaudot Šepa datoru, atklājuši, ka pirms ceļojuma ar savām meitām viņš apmeklējis interneta vietnes, kuras satur informāciju par pašnāvībām, indēšanu un ieročiem, kā arī ceļojumiem uz Korsiku.

Šveices laikraksts "24 heures" vēstīja, ka Šepam bijusi personības dalīšanās,viņš ir apmeklējis psihiatra konsultācijas.

Svarīgākais