Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Pasaulē

Kirkorovs dalās atmiņās par sadarbību ar Zelenski

© Scanpix

Kirkorovs filmējies kopā ar Volodomiru Zelenski. Viena no filmām, kurā viņi bijuši kolēģi, ir "Mīla lielā pilsētā", raksta unian.net

Filips Kirkorovs ar Vladimiru Zelenski iepazinās 2000. gadu sākumā, kad viņš tikai sāka veidot savu karjeru šovbiznesā.

Putinists Filips Kirkorovs komentārā Krievijas medijiem stāstīja par sadarbību un komunikāciju ar Vladimiru Zelenski. Kā zināms, tagad bijušie draugi nesazinās. Viņi iepazinās apmēram pirms divdesmit gadiem, kad kopā strādāja pie vairākiem projektiem.

"Mums bija brīnišķīgas attiecības," atcerējās Kirkorovs.

Pēc Kirkorova teiktā, pēdējo reizi viņš Vladimiru Zelenski redzējis tālajā 2015. gadā. Tā bija nejauša tikšanās vienā no Maiami tirdzniecības centriem. Tikšanās laikā izpalika priecīgie, draudzīgie apskāvieni.

"Kad viņš mani ieraudzīja, viņš novērsa acis. Tas, kas ar viņu tagad notiek, man ir pilnīga atklāsme. Es viņu neatpazīstu. Tas ir cits cilvēks. Absolūts zombijs, kurš neko neredz un nedzird," sacīja. Kirkorovs.

Jāatzīmē, ka Vladimirs Zelenskis un Filips Kirkorovs patiešām strādāja kopā vairāk nekā vienu reizi. Piemēram, viņi abi spēlēja melodrāmā "Mīlestība lielā pilsētā", un Kirkorovs parādījās arī Zelenska producētajā filmā "Jaungada radi".

ekrānšāviņš