Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Pasaulē

Pugačovas un Galkina pils Piemaskavā ir pārdota; jaunais īpašnieks tiek turēts noslēpumā

© Scanpix

Kopš pagājušā gada rudens pils bija izlikta pārdošanai, bet nule kā noslēdzies pārdošanas process, vēsta unian.net.

Krievu dziedātāja Alla Borisovna Pugačova kopā ar vīru Maksimu Galkinu un bērniem agresorvalsts teritorijupameta tādēļ, ka Putins Ukrainā izvērsa asinskāru karu. Tagad zvaigžņu ģimene dzīvo Izraēlā Maksima Galkina brāļa savrupmājā.

2022. gada rudenī Pugačova ar dvīņiem Lizu un Hariju ieradās Krievijā. Sākumā šķita, ka viņa izšķītusies ar Galkinu un atgriezusies dzimtenē, taču vēlāk kļuva zināms, ka viņas vizītes mērķis bija izņemt no skolas bērnu dokumentus un izlikt pārdošanai elitāro ģimenes māju-pili.

Kā vēsta Krievijas mediji, tagad zvaigznes mājoklis ir nopirktis. Par 11 metrus augstā pakalnā esošās sešstāvu ēkas īpašnieku kļuvis vietējais uzņēmējs, kura vārds nav zināms.

"Bija viens cilvēks, nenosaukšu viņu vārdā. Tas ir pazīstams uzņēmējs, kurš vēlējās šo māju iegādāties par 700 miljoniem rubļu. Taču Alla Borisovna negribēja piekāpties," sacīja producents Sergejs Dvorcovs.

Pēc producenta teiktā, uzņēmējs un dziedātāja ilgi kaulējās, bet tad uz luksusa īpašumu parādījās vēl viens turīgs pretendents .

"Viņš pat mazliet bija iekļāvies viņu ģimenē. Šodien tam cilvēkam jau pieder šī māja, darījums ar Allu Borisovnu jau ir noticis ," sacīja Dvorcovs.