Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Pasaulē

Labākais draugs pastāsta, kā gada laikā pārvērties Zelenskis

© Scanpix

Komēdijaktieris Volodomira Zelenska labākais draugs Jevgēnijs Koševojs saka, ka Zelenskis vairs nesmaida, raksta unian.net.

Ukrainas prezidenta Volodimira Zelenska labākais draugs komēdiju aktieris Jevgēnijs Koševojs pastāstījis, kādas izmaiņas Zelenskī pamanījis pēdējā gada laikā.

Intervijā Aleksejam Suhanovam viņš sacīja, ka no prezidenta sejas ir pazudis smaids.

"Viņš kļuvis stiprāks. Smaids ir pametis viņa seju, bet viņš nezaudē humora izjūtu. Kad mēs sarakstāmies, dažreiz gadās, ka viņš kaut ko uzraksta, un es domāju:" Ak, tu esi formā, brāli. Protams, ir grūti redzēt vīrieti, kurš smaidījis 17 gadus, kad tu biji kopā ar viņu, bet tagad tas viss ir savādāk ... "- sacīja Koševojs.

Aktieris piebilda, ka pilna mēroga Krievijas iebrukuma laikā Zelenskis ir kļuvis spēcīgāks. Un, skatoties viņa interviju, Koševojs domā, ka ukraiņi vairs negribēs viņu atbrīvot no prezidenta amata.

"Viņš kļuvis kā dzelzs. Kad jūs redzat viņa interviju, kad viņš tiekas ar pasaules līderiem, jūs redzat pieaugušu savas tautas līderi. Es domāju, ka pēc tam ukraiņi viņu nelaidīs vaļā. Un viņam būs ļoti grūti atgriezties profesijā," piebilda Koševojs.