Pat krievi ņirgājas par Putina "štāba braucienu uz Ukrainu"

© Scanpix

Pēc tam, kad Kremlis paziņoja, ka Krievijas prezidents Vladimirs Putins it kā apmeklējis Ukrainas Hersonas apgabalu, krievi to nekavējoties pamanīja, vēsta tv3.lt

Kā vēsta Kremlis, V. Putins apmeklēs Ukrainas Hersonas un Luhanskas apgabalus, kur tiksies ar armijas komandieriem.

Nav norādīts, ka vizīte būtu notikusi. "Krievijas Federācijas bruņoto spēku virspavēlnieks apmeklē Dņepro militārās grupas štābu" Hersonas apgabala dienvidos un Krievijas Nacionālās gvardes štābu Luhanskas apgabala austrumos, teikts Kremļa paziņojumā.

Internetā burtiski birst komentāri, kuros tiek izsmieta Putina vizīte: " "Hersonas virzienā" ir ĻOTI plašs termins. Es domāju, ka tāds cilvēks kā V. Putins, Hersonu var redzēt caur binokli no Kremļa,» teikts vienā komentārā.

Citi smējās: "Un štābs Voroņežā", "Nez, vai šis štābs ir Maskavā?", "Protams, mēs ticam", "Arbatā ir jābūt štābam?", "Kur ir štābs?" Kremlī?”

Ja V. Putins patiešām būtu apmeklējis Ukrainu, tad tā būtu pirmā reize, kad viņš apmeklētu šos Krievijas spēku daļēji okupētos Ukrainas reģionus. Pērn septembrī Krievija paziņoja, ka anektējusi Hersonu, Luhansku un vēl divus Ukrainas reģionus, lai gan tos nemaz nekontrolē.




Svarīgākais