Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Pasaulē

Vaikule "iebliež" krieviem un Putinam: "Uz ceļiem vajag atvainoties"

© Dmitrijs Suļžics/f64

Slavenā dziedātāja Laima Vaikule, kura atbalsta Ukrainu un iestājas pret Krievijas agresiju, stāstījusi par savu neseno interviju ar Kseniju Sobčaku. Izrādījās, ka žurnāliste izgrieza fragmentu, kurā māksliniece noniecināja visus Krievijas Federācijas iedzīvotājus, raksta unian.net.

Vaikule stāstīja, kā krievi var izpirkt savu vainu ukraiņu priekšā. Pēc dziedātājas domām, par draudzību runāt nav vērts, taču Krievijas Federācijas iedzīvotājiem noteikti vajadzētu atvainoties.

"Tas nebūs drīz, man šķiet, ka jums ir jāsēž uz ceļiem un jāatvainojas," runājot ar Dmitriju Gordonu, sacīja Vaikule.

Turklāt dziedātāja atzīmēja, ka ir ļoti noskumusi dēļ Krievijas Federācijas pret Ukrainu izvērstā pilna mēroga kara dēļ. Viņa uzskata, ka Putinam ir jāapkopo drosme, lai dotu Krievijas militārpersonām jaunu pavēli.

"Ņem visus ieročus un aizej... Ej ārā no manas mājas... Man ir ļoti skumji, ka tā notiek, maigi izsakoties. Un vēlos, lai tas notiktu rīt, viss ir beidzies. Un tas ir iespējams.. . Jums tikai jābūt cieņai. Jums tikai jāsaka Putinam: "Tas ir viss, puiši, mēs ejam." Un viss ir beidzies," sacīja Vaikule.

Tomēr Gordons atzīmēja, ka Putins neuzdrošinās to teikt. Diktators baidās, ka Krievijas Federācijas militārpersonas viņu "piebeigs". Pati Vaikule uzskata, ka Ukraina tomēr uzvarēs agresorvalsti. Pēc dziedātājas vārdiem, viņa ļoti lepojas ar prezidentu Vladimiru Zeļenski un viņa uzvedību.