Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Pasaulē

Mirusi "Harija Potera" un "Zvaigžņu karu" zvaigzne; viņa ķermeni atrada pie dzelzceļa stacijas

© pixabay.com

Londonā miris aktieris Pauls Grants, kurš spēlēja vienā no "Harija Potera" daļām, kā arī filmā "Zvaigžņu kari". Polam Grantam bija 56 gadi, vēsta unian.net.

Kā ziņo "The Guardian", 16. martā aktieris tika atrasts netālu no King's Cross dzelzceļa stacijas Londonas ziemeļos. Grants bija bezsamaņā, saskaņā ar dažiem ziņojumiem viņš noģība.

Drīz vien ārsti viņu nogādāja slimnīcā, taču mākslinieku glābt neizdevās, 20. martā tika atzīta viņa nāve. Aktierim palika draudzene, divas meitas, dēls, padēli un mazbērni.

Aktiera meita Sofija Džeina Granta komentārā izdevumam "Sky News" apstiprināja viņa nāvi un atzīmēja, ka viņai ļoti sāp. Viņai ir grūti tikt galā ar zaudējumu.

"Man sāp sirds... Neviena meitene nav pelnījusi, lai viņai tiktu atņemts tēvs... Viņš bija tik plaši pazīstams un mīlēts. Viņš aizgāja pārāk ātri," sacīja Granta meita.

Tikai trīs nedēļas pirms nāves aktieris sniedza interviju tieši šajā stacijā. Todien Grants lietoja alkoholu un neslēpa, ka ir pārāk aizrāvies ar alkoholu. Aktieris sūdzējās par savu dzīvi un atzina, ka honorārus tērējis muļķībām.