Policija Brazīlijā atbrīvo 20 gadus mājās ieslodzītu sievieti

Brazīlijas policija piektdien paziņoja, ka atbrīvojusi 45 gadus vecu sievieti, kura bija 20 gadus turēta ieslēgta mājās bez iespējas sazināties ar apkārtējo pasauli.

Tā vēsta portāls apollo.lv

Paranas štata policija paziņoja, ka sievieti mājā Marilušas pilsētā ieslēgtu turējis viņas partneris, 60 gadus vecs vīrietis.

Pēc sociālo darbinieku sūdzībām policija ieradusies mājās, taču tā bijusi aizslēgta, tomēr viņiem izdevies sadzirdēt sievietes balsi, kura lūgusi pēc palīdzības, teikts policijas paziņojumā.

Sieviete vēlāk psihologam pastāstījusi, ka viņai bijusi liegta jebkāda saziņa ar ārpasauli un viņai nācies pildīt mājsaimniecības darbus.

ReklāmaViņai arī bijušas problēmas ar veselību, jo viņa 20 gadus pavadījusi ieslodzījumā un bijusi liegta medicīniskā aprūpe.

Pasaulē

Kādēļ “Estonia” traģēdijas izmeklēšanas lietā soda cilvēkus nevis par informācijas slēpšanu, bet tās noskaidrošanu; kādu iemeslu dēļ patiesība "Estonia" gadījumā dodas rokā tik grūti; kādēļ mistiskā veidā gāja bojā Latvijas autors, kurš pētīja notikušo traģēdiju.

Svarīgākais