Nosaukti Eiropas dārgākie un lētākie tūrisma galamērķi 2023.gadā

© pixabay.com

Podgorica Melnkalnē tika atzīta par pieejamāko Eiropas pilsētu atpūtai, bet Šveices Berne tika nosaukta par visdārgāko.

Ceļojumu eksperti ir informējuši tūristus par dārgākajām un lētākajām Eiropas pilsētām, ko apmeklēt 2023. gadā.

Kā norāda "Express", šogad uz ekonomiskās krīzes fona, kas pārņēmusi lielāko daļu pasaules valstu, tūristiem vajadzētu uzmanīgi izvēlēties apmešanās vietas. Tiem, kuri vēlas ietaupīt naudu, ieteicams pievērst uzmanību mazāk populāriem galamērķiem.

"Izstaigāt pilsētas, kuras, iespējams, nav vispopulārākie tūrisma galamērķi , var būt lielisks veids, kā gūt maksimālu prieku, kā arī iegūt jaunu romantikas un kultūras pieredzi sev un saviem mīļajiem,” sacīja viena no lielākajām. Lielbritānijas tūrisma kompānijām.

Vienlaikus tūristiem jāpievērš uzmanība ne tikai attālumam līdz galamērķim , bet arī vietējām cenām, jo ​​nereti rajonos ar lētām aviobiļetēm var būt lielākas izmaksas par pārtiku, izmitināšanu un citiem ar ceļošanu saistītiem izdevumiem.

10 cenu ziņā pieejamākās pilsētas Eiropā brīvdienām 2023. gadā

1. Podgorica, Melnkalne, 2. Skopje, Ziemeļmaķedonija, 3. Debrecena, Ungārija, 4. Szeged, Ungārija, 5. Varšava, Polija, 6. Sofija, Bulgārija, 7. Ļubļina, Polija, 8. Tuzla, Bosnija un Hercegovina, 9. Belgrada, Serbija, 10. Prāga, Čehija.

10 visdārgākās pilsētas Eiropā brīvdienām 2023. gadā

1. Berne, Šveice, 2. Cīrihe, Šveice, 3. Reikjavīka, Islande, 4. Tromso, Norvēģija, 5. Bāzele, Šveice, 6. Kopenhāgena, Dānija, 7. Oslo, Norvēģija, 8. Lozanna, Šveice, 9. Ženēva, Šveice, 10. Stavangera, Norvēģija