Amerikāņu aktrisei katras sērijas filmēšana atnes 1 miljonu dolāru

© Scanpix

Zendaja (Zendaya) kļuvusi par sensacionālā pusaudžu seriāla "Euphoria" („Eiforija”) galveno varoni. Pirmizrāde notika 2019. Skatītājiem seriāls tik ļoti iepatikās, ka tas tika turpināts – trešās sezonas pirmizrāde gaidāma 2023. gadā.

Amerikāņu aktrise Zendaja ir atjaunojusi līgumu ar kompāniju HBO, un tagad viena "Euphoria" sērija viņai atnesīs 1 miljonu dolāru - pat pēc slavenu un veiksmīgu aktieru standartiem tā ir diezgan liela nauda.

Amerikāņu aktrise Zendaja kļuvusi par vienu no vislabāk apmaksātajām aktrisēm. Slavenība atjaunoja līgumu ar HBO kompāniju, un tagad 26 gadus vecā zvaigzne saņems 1 miljonu dolāru par filmēšanos seriāla „Euphoria” trešajā sezonā, raksta „Los Angeles Times”.

Pat pēc pasaulslavenu seriālu standartiem tā ir milzīga summa - seriāla „Draugi” galvenie varoņi pēdējo trīs sezonu laikā ir lepojušies ar līdzīgiem honorāriem. Tiek ziņots, ka aktieriem Nikolai Kidmenai, Rīsai Viterspūnai un Elizabetei Mosai par katru sēriju tika samaksāts 1 miljons dolāru.

26 gadus vecā amerikāņu aktrise, dziedātāja un modele ir no Kalifornijas. Viņa vislabāk pazīstama ir ar savu Mišelas "MJ" Džounsas lomu filmās "Zirnekļcilvēks: atgriešanās mājās", "Zirnekļcilvēks: tālu no mājām" un "Zirnekļcilvēks: nav ceļa mājās".

„Euphoria” ir amerikāņu pusaudžu drāmas televīzijas seriāls, kura pamatā ir tāda paša nosaukuma Izraēlas miniseriāls, ko veidojuši Rons Lešems un Dafna Levina. Seriāla galvenā varone ir Rue Benneta (Zendaya), kas ir no narkotiku gūsta atveseļojusies pusaudze, kurai ir grūti atrast savu vietu pasaulē.

Svarīgākais