Vācieši izsauc glābējus, lai atgūtu vilcienā aizmirsto alu

Divi piedzērušies vācieši uz dzelzceļa staciju izsaukuši glābējus, lai atgūtu aizbraukušā vilcienā aizmirsto alu, ziņo The Local.

Iereibušie 28 un 44 gadus vecie draugi stacijā izkāpuši no vilciena, lai uzpīpētu un pēc tam dotos tālāk. Taču aizpļāpājušies tie nepamanīja, ka vilciens jau devies prom. Draugi krita panikā, jo vagonā bija atstājuši maisu ar alu, un viens no viņiem nolēma izsaukt glābējus.

Vecākais vīrietis izmantoja stacijā ierīkoto ugunsdrošības signalizāciju. Drīzumā stacijā ieradās policija, kas konstatēja, ka glābēju izsaukšanai nav pamata.

Veicot alkohola daudzuma pārbaudi asinīs, izrādījās, ka vecākajam vīrietim šis radītājs sasniedz 1,95 promiles. Pēc incidenta viņš var tikt apsūdzēts nepamatotā specdienestu izsaukšanā.

Pasaulē

Kādēļ “Estonia” traģēdijas izmeklēšanas lietā soda cilvēkus nevis par informācijas slēpšanu, bet tās noskaidrošanu; kādu iemeslu dēļ patiesība "Estonia" gadījumā dodas rokā tik grūti; kādēļ mistiskā veidā gāja bojā Latvijas autors, kurš pētīja notikušo traģēdiju.

Svarīgākais