Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Pasaulē

Masks iecerējis meklēt "Twitter" jaunu vadītāju

© AFP/Scanpix/Leta

Miljardieris Īlons Masks trešdien paziņojis, ka 2023.gada nogale varētu būt labs laiks, lai meklētu "Twitter" jaunu vadītāju, jo ap to laiku sociālo mediju platformai jau vajadzētu būt stabilai.

"Es domāju, ka man ir jāstabilizē organizācija un vienkārši jāpārliecinās, ka tā atrodas finansiāli veselīgā vietā un ka produkta ceļvedis ir skaidri izklāstīts," paziņoja Masks, attālināti uzstājoties Pasaules valdības samitā Dubaijā. Masks atbildēja uz jautājumiem, vai viņš ir noskatījis "Twitter" jaunu vadītāju un kad šī persona tiks pieņemta darbā.

"Es nezinu, es domāju, ka, iespējams, šī gada beigās būtu piemērots laiks, lai atrastu kādu citu, kas vadītu uzņēmumu, jo, manuprāt, tam vajadzētu būt stabilā pozīcijā šī gada beigās," sacīja Masks.

21.decembrī Masks tviterī pavēstīja, ka atkāpsies no vadītāja amata, tiklīdz viņam būs izdevies atrast kādu citu šim amatam.

Masks pirms tam sociālo mediju platformā veica aptauju par to, vai viņam vajadzētu atkāpties no "Twitter" vadītāja amata, un lielākā daļa respondentu atbildēja apstiprinoši.