Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Pasaulē

Kinoaktierim Džeremijam Reneram pār kāju pārbraucis kāpurķēžu traktors; aktieris smagā stāvoklī slimnīcā

© Scanpix

Amerikāņu kinoaktieris Džeremijs Reners, kas ir pazīstams ar Vanagacs lomu vairākos "Marvel" grāvējos, pēc negadījuma sniega šķūrēšanas laikā kalnos Nevadas štatā atrodas slimnīcā kritiskā un stabilā stāvoklī, aktiera pārstāvji pavēstīja ASV medijiem.

Kā ziņo tīmekļa medijs TMZ, Reneram svētdien pār kāju negadījuma rezultātā pārbraukusi kāpurķēžu sniega mašīna, ar kuru pats aktieris bija darbojies aptuveni puskilometru no savas kalnu mājas.

Reners tīrījis sniegu netālu no savas Taho mājas, "lai viņa ģimene varētu doties prom pēc spēcīgās Vecgada vētras", vēsta TMZ.

Reners zaudējis "daudz asiņu", un kāds kaimiņu ārsts sniedzis aktierim palīdzību, arī licis lietā žņaugu, līdz tika sagaidīti mediķi un evakuācijas helikopters.

"Mēs varam apstiprināt, ka Džeremijs ir kritiskā, bet stabilā stāvoklī ar savainojumiem, kas gūti ar laika apstākļiem saistītā negadījumā, šodien šķūrējot sniegu," Renera pārstāvis apliecināja izdevumam "Hollywood Reporter".

"Ģimene ir ar viņu, un viņš saņem lielisku aprūpi," sacīja pārstāvis.

51 gadu vecais Reners nominēts diviem "Oskariem" par lomām filmās "The Hurt Locker" ("Sapieris") un "The Town" ("Pilsēta").

Vairākās "Marvel" universa filmās viņš ir Klints Bārtons jeb supervaronis Vanagacs.

Aktierim pieder īpašums netālu no Rīno, Nevadas štatā, apvidū, kur nesen pieredzētas spēcīgas ziemas vētras, vēsta "Hollywood Reporter".