Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Pasaulē

VIDEOREPORTĀŽA no kara plosītās Ukrainas: skolu sagrāvusi krievu raķete, drupās joprojām dzīvo kaķis

Ierastā viedo podkāsta vietā šoreiz piedāvājam reportāžu no kara plosītās Ukrainas. Raidījuma "Ziņojums par stāvokli Uktrainā" vadītājs Imants Liepiņš ir devies komandējumā uz Ukrainu. Gaidām viņu atgriežamies sveiku, veselu un ar labām ziņām!

Žitomira ir viena no tām pilsētām, kuru jau kopš februāra beigām regulāri Krievija apšauda no Baltkrievijas teritorijas, jo martā iebrucēji ieņēma posmu no Žitomiras — Kijivas maģistrāles, bet līdz pašai Žitomirai aizsniegties nespēja. Tātad pilsēta regulāri jāapšauda ar raķetēm. Pie Žitomiras atrodas Ukrainas aviācijas lidlauks, pilsētā ir liela tanku remonta rūpnīca un treniņbāze 95. Aeromobilajai brigādei, tātad tie ir militāri mērķi. Lielākā zalve bijusi 24 raķetes dienā, no kurām 10 todien notriektas. Tomēr, kā jau vienmēr Krievijas gadījumā, raķete drīzāk sagraus skolu pilsētas centrā nekā tanku remonta cehu. Kā skola izskatās šodien, skatieties sižetā!

Mediju atbalsta fonda ieguldījums
no Latvijas valsts budžeta līdzekļiem

Par projekta "Ziņojums par stāvokli Ukrainā" saturu atbild SIA "Mediju nams".
#SIF_MAF2022

ZIŅOJUMS PAR STĀVOKLI UKRAINĀ: interneta raidījumu, reportāžu un mediju rakstu cikls par situāciju Ukrainā un ar to saistītajiem jautājumiem ziņu portālā “nra.lv” un drukātajā žurnālā “Vakara Ziņas”. Tas iekļaus regulāras reportāžas un video no pašas Ukrainas teritorijas un Ukrainas pierobežas, kā arī Latvijas. Tiks atspoguļota un analizēta karadarbība, Latvijas un citu valstu atbalsts, postījumu novēršana un mēģinājumi atjaunot mierīgu dzīvi, atbalsts bēgļiem, humānā un militārā palīdzība, kā arī analizēta ietekme uz situāciju Latvijā, tās ekonomiku un politiku.