Otrdiena, 23.aprīlis

redeem Georgs, Jurģis, Juris

arrow_right_alt Pasaulē

Video podkāsts par svarīgākajiem šā brīža notikumiem Ukrainā

Šodien viesos NVO Baltijas — Melnās Jūras Alianse dalībnieks Alekss Grigorjevs un Lietuvas lektors, pētnieks un rakstnieks Viktors Denisenko.

Alekss Grigorjevs ir NVO Baltijas — Melnās Jūras Alianse dalībnieks, iepriekš strādājis ES un ASV palīdzības projektos Gruzijā, Moldovā, Ukrainā. Bijis lektors un mācībspēks ASV, Krievijā. Tautas Frontes aktīvists, laikraksta ATMODA krievu izdevuma redaktors, AP deputāts. Viens no tiem, kas 1990.g. 4. maijā balsoja par Latvijas neatkarības atjaunošanu Augstākajā Padomē.
Viktors Denisenko ir Lietuvas lektors, pētnieks un rakstnieks, Viļņas Universitātes asociētais profesors, kurš specializējas uz Kremļa propagandas izpēti zinātniskā līmenī un bieži ierodas Latvijā uz zinātniskām konferencēm, tā kā šodien

Skatītāji un klausītāji aicināt iesūtīt savus jautājumus uz Ukraina@nra.lv

Mediju atbalsta fonda ieguldījums
no Latvijas valsts budžeta līdzekļiem

Par projekta "Ziņojums par stāvokli Ukrainā" saturu atbild SIA "Mediju nams".
#SIF_MAF2022

ZIŅOJUMS PAR STĀVOKLI UKRAINĀ: interneta raidījumu, reportāžu un mediju rakstu cikls par situāciju Ukrainā un ar to saistītajiem jautājumiem ziņu portālā “nra.lv” un drukātajā žurnālā “Vakara Ziņas”. Tas iekļaus regulāras reportāžas un video no pašas Ukrainas teritorijas un Ukrainas pierobežas, kā arī Latvijas. Tiks atspoguļota un analizēta karadarbība, Latvijas un citu valstu atbalsts, postījumu novēršana un mēģinājumi atjaunot mierīgu dzīvi, atbalsts bēgļiem, humānā un militārā palīdzība, kā arī analizēta ietekme uz situāciju Latvijā, tās ekonomiku un politiku.