Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Pasaulē

Sakarsušā automašīnā mirst vēl viens mazulis

© Pixabay

Turcijas dienvidu pilsētā Adānā trīs gadus vecs mazulis nomiris automašīnā, kuras salons bija uzkarsis līdz +37 ° C temperatūrai. Viņa tēvs kopā ar savu brāli tajā brīdī bija devies iedzert tēju, vēsta "Mirror".

34 gadus vecais Sifedins Malahadži un viņa sieva bija devušies uz Turcijas dienvidu pilsētu Adanu uz kāzām. Sifeddins Malahadži bija satriekts, kad atrada savu dēlu nereaģējam pēc atgriešanās no tējas dzeršanas ar brāli. Viņš bijis prom aptuveni pusstundu.

"Kad pēc pusstundas atgriezos, redzēju, ka viņš ir bezsamaņā. Izsaucām mediķus, kuri aizveda viņu slimnīcā, taču viņš jau bija miris," stāstīja satriektais tēvs..

Tiek ziņots, ka Sifedina dēls Badrs Aldins bija vēlējās iet viņiem līdzi, taču tā kā tobrīd viņš bija aizmidzis, tēvs nolēmis atstāt viņu automašīnā. Sifedins teica, ka viņš novietoja automašīnu ēnā un atstāja logu nedaudz atvērtu. Policijai, kura pēc notikušā nopratināja viņu un viņa sievu, viņš sacīja: "Kad es devos prom no mājas, mans dēls skrēja man pakaļ raudādams, jo gribēja man nākt līdzi. Un es viņu paņēmu līdzi".