Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Pasaulē

Anglijā uz ielas nogalina 9 gadus vecu lietuviešu meitenīti; Bostona sēro

© Pixabay.com

Ceturtdien, nedaudz pēc pulksten 9, Bostonā uz ielas nogalināta Lilija Valutite -deviņus gadus veca lietuviešu meitenīte, vēsta "Daily Mail".

Meitenīte tika sadurta brīdī, kad uz ielas spēlējās ar savu jaunāko māsiņu.
Piektdien policija sāka izmeklēšanu, aizturētas un nopratinātas divas personas. Policija atteicās medijiem apstiprināt abu arestēto cilvēku vecumu vai dzimumu, kā arī to, par kādu noziegumu viņi tiek turēti aizdomās.
Policija meitenes nāvi raksturoja kā "milzīgu traģēdiju" un mudināja sabiedrību dalīties ar visu informāciju, kas viņiem ir pieejama.
"Šis notikums ir šokējis Bostonas sabiedrību, un es vēlos apliecināt sabiedrībai, ka mēs darām visu iespējamo, lai sodītu vainīgos un atbalstītu ģimeni," sacīja Linkolnšīras policijas galvenā inspektore Keita Andersone
Piektdien pie Bostonas pašvaldības ēkām pusmastā tika izkārts karogs, savukārt pie policijas kordona tika atstāti ziedu pušķi un liels rozā lācītis. Baznīcā iekārtots lūgšanu stūrītis, kur var aizdegt svecīti meitenes piemiņai.
Bostonas padomes vadītājs Pols Skiners sacīja, ka pilsēta ir "vienota sērās". "Mēs ne mirkli nevaram iedomāties, kādas sāpes pārdzīvo meitenes ģimene un draugi, un izsakām viņiem visdziļāko līdzjūtību," viņš sacīja. «Es saprotu, ka šis notikums ir šokējis un satraucis daudzus cilvēkus." viņš teica.