Ceturtdiena, 2.maijs

redeem Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

arrow_right_alt Pasaulē

Video podkāsts par svarīgākajiem šā brīža notikumiem Ukrainā

Šodien video podkāstā piedalās Gatis Priede, brīvprātīgo palīdzības vedēju sabiedriskās organizācijas "SOS Ukrainas armijai" vadītājs, kurš jau astoņus gadus nodarbojas ar tādu veidu neletālā armijas aprīkojuma sagādi un transportēšanu uz Ukrainu, ko pašā Ukrainā uz vietas neražo — to vidū ir nakts redzamības iekārtas, bruņuvestu plāksnes, medikamenti utt. Redzēsim video kadrus, kā Ļvivā tika nogādāta svaigākā palīdzības krava. Diskusijā tāpat piedalīsies Jana Streļeca, Ukrainā ievainoto karavīru ārstēšanas ilggadējā koordinatore Latvijā, un Krišjānis Lange, kurš Krievijas iebrukuma pašā smagākajā brīdī pavasarī bija nokļuvis Harkivā.

Skatītāji un klausītāji diskusijas laikā aicināti iesūtīt savus jautājumus uz epastu Ukraina@nra.lv, uz kuriem kopīgi meklēsim atbildes.

Mediju atbalsta fonda ieguldījums
no Latvijas valsts budžeta līdzekļiem

Par projekta "Ziņojums par stāvokli Ukrainā" saturu atbild SIA "Mediju nams".
#SIF_MAF2022

ZIŅOJUMS PAR STĀVOKLI UKRAINĀ: interneta raidījumu, reportāžu un mediju rakstu cikls par situāciju Ukrainā un ar to saistītajiem jautājumiem ziņu portālā “nra.lv” un drukātajā žurnālā “Vakara Ziņas”. Tas iekļaus regulāras reportāžas un video no pašas Ukrainas teritorijas un Ukrainas pierobežas, kā arī Latvijas. Tiks atspoguļota un analizēta karadarbība, Latvijas un citu valstu atbalsts, postījumu novēršana un mēģinājumi atjaunot mierīgu dzīvi, atbalsts bēgļiem, humānā un militārā palīdzība, kā arī analizēta ietekme uz situāciju Latvijā, tās ekonomiku un politiku.