Otrdiena, 23.aprīlis

redeem Georgs, Jurģis, Juris

arrow_right_alt Pasaulē

Zelenskis komentē baumas par Putina vēzi

© Ekrānuzņēmums

Ukrainas prezidents Volodimirs Zelenskis intervijā amerikāņu televīzijas kanālam NBC komentē baumas par Putina slimību, raksta portāls "Pravda.com.ua".

Ukrainas prezidents Volodimirs Zelenskis intervijā sacīja, ka viņu neinteresē baumas par Krievijas prezidenta Vladimira Putina slimību, bet patiesībā viņu satrauc Krievijas iedzīvotāju vispārējā slimība, kas ir uzpūstas ambīcijas, starptautisko tiesību neievērošana un dzīvības nenovērtēšana.

"Es, godīgi sakot, nezinu, kas notiek ar Vladimiru Putinu. Es domāju, ka viņiem vispār ir ļoti liela slimība. Tas ir sarežģītāk par to, ko jūs sakāt. Tā ir cieņas slimība pret mūsu tautu, sagrābšanas slimība, spīdzināšanas slimība, ko viņi izdarīja mūsu zemē. Man šķiet, ka šis ir grūts brīdis un tā ir vairāku cilvēku slimība."

"Man cilvēku dzīvības ir nenovērtējamas, svarīgākais, viņiem - tas nav nekas, tikai materiāls. Es domāju, ka šī slimība ir bīstama mūsu valstij, un viss pārējais man - tā ir pļāpāšana un ne pārāk interesanta. ”

Aprīlī pētnieciskie žurnālisti ziņoja, ka Krievijas prezidentu Vladimiru Putinu izbraukumos pavadījuši desmit ārsti un viņš pats interesējies par alternatīvo medicīnu - piemēram, vannā ar brieža ragu ekstraktu.

Maijā Krievijas emuāru autori rakstīja, ka Putins tiek gatavots vēža operācijai . Britu tabloīdi, atsaucoties uz "avotiem", rakstīja, ka Putinam ir asins vēzis.

Vēlāk Ukrainas militārā izlūkdienesta vadītājs Kirils Budanovs sacīja, ka Krievijas prezidents Vladimirs Putins ir smagi slims ar vēzi un Krievijā jau notiek apvērsums Putina gāšanai.

Par Putina slimību ziņoja arī bijušais britu spiegs Kristofers Stīls .