Automašīnā no pārkaršanas mirst piecgadīgs zēns

© Dmitrijs SUĻŽICS, F64 Photo Agency

ASV kāda māte nejauši atstāja savu piecgadīgo dēlu automašīnā, kamēr pati devās gatavoties meitas dzimšanas dienas ballītei. Mazais puisēns mira no pārkaršanas, vēsta zinasTV3.lv

Māte, atgriežoties mājās, ļoti steidzās, lai paspētu sagatavoties astoņgadīgās meitas dzimšanas dienas svinībām. Dēls nejauši tika atstāts automašīnā, kamēr viņa ar meitu devās uz māju, skaidro Hjūstonas štata šerifs.

Tikai divas vai trīs stundas vēlāk māte saprata, ka dēls palicis piesprādzēts automašīnā. Gatavošanās pasākumam novērsa mātes uzmanību no dēla pazušanas.

Piecgadīgais puika tika pasludināts par mirušu notikuma vietā. Pagaidām nav skaidrs, vai mātei nāksies uzņemties atbildību par notikušo.

Gaisa temperatūra Hjūstonā pirmdien sasniedza rekordaugstus rādītājus. Pamatojoties uz CNN laika vērotāju teikto, gaiss iesila līdz +38 grādiem.

Lai arī puisēns zināja, kā atsprādzēt drošības jostu, izmeklēji ir pārliecināti, ka konkrētā automašīna puiku samulsināja, jo tā bija īrēta.

Pasaulē

Polijā nevalstiskā organizācija iesūdzējusi tiesā prezidentu Andžeju Dudu saistībā ar izteikumiem par pretrunīgus vērtējumus izsaukušo filmu "Zaļā robeža", kurā apskatīta situācija uz Polijas-Baltkrievijas robežas, kur Baltkrievijas diktators Aleksandrs Lukašenko izvērsis hibrīdkara operāciju, cenšoties Eiropas Savienībā (ES) iesūtīt tūkstošiem nelegālo imigrantu.