Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Pasaulē

Astrologs nosauc 6 vietas, uz kurām Krievija varētu uzmest atombumbu

© Pixabay

Līdz ar Krievijas iebrukumu Ukrainā agresorvalsts vadītājs Vladimirs Putins deva pavēli izsludināt Krievijas atturēšanas spēkos jeb kodolspēkos īpašo kaujas dežūras režīmu.

Par to, cik nopietni ir Krievijas kodolieroču draudi, izteikušies daudzi, piemēram, aizsardzības ministrs Artis Pabriks norādījis, ka īpašā režīma izsludināšanu Krievijas kodolspēkos veikta apzināti, lai sētu paniku gan Ukrainā, gan starptautiskajā sabiedrībā, ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs uzsvēris, ka, viņaprāt, Krievijas kodolieroču draudi ir blefs. Savukārt bijušais NBS komandieris Juris Dalbiņš sacījis, ka "tas ir reāli, ja ir izsludināta kaujas gatavība atturēšanas spēkos”.

Savu redzējumu paudušas ne tikai amatpersonas un eksperti, bet arī ļaudis no astroloģijas pasaules. Piemēram, lūk, ko nupat, 31. martā sacījis visu Ukrainai atlikušo TV kanālu iemīļotais tēls - astrologs Vlads Ross:

- Bīstamākais periods būs maija beigas un jūnijs, kad kara planēta Marss ieies Auna zvaigznājā, kā arī Jupiters būs Auna zvaigznājā un iestāsies briesmīgās Algola zvaiznes* aptumsums. Tad var notikt tas, par ko brīdināja Nostradams. Savā 10. centūrijas 21. katrēnā viņš raksta, ka šausmu cars nokāps no debesīm un kļūs par valdnieku 1999. gada augustā, kad Eiropu pārklāja aptumsums. Nostradams raksta, ka Putins valdīs no Marsa līdz Marsam. No 1999. gada, kad martā sākās Dienvidslāvijas bombardēšana tāpat, kā 2022. gadā bombardē Ukrainu. Un Vanga teica, ka 2022. gadā kaut kas iekritīs okeānā, izraisot milzīgu cunami. Tāpēc ir augsta varbūtība, ka tiks lietoti atomieroči. Es nevienu nebiedēju, bet Nostradams ir brīdinājis un Vanga ir teikusi, ka pēc dzeltenā mēra, gadā, kurā daudz divnieku, notiks katastrofa. Tāpēc mums jābaidās no maija un jūnija, bet priecē tas, ka ka atomtrieciens nenotiks pa Ukrainu. Tā būs kāda franču kara bāze tuksnesī Āfrikā. Vai arī Putinam nepatiks tas, ko par viņu pateikuši Polijā, un viņš dos triecienu Polijai. (...) Pa 95-99% esmu pārliecināts, ka atomieroči tiks lietoti. Pati bīstamākā vieta ir kaut kur okeānā. Krievi, kā jau parasti, aizšaus garām franču vai amerikāņu kara bāzei. Ticamāk, ka tā būs franču kara bāze, jo Makronam drīz vēlēšanas, un krievi negrib, ka viņu pārvēl. Bīstami ir arī Ņujorkā un Vašingtonā, Polijā ir bīstamāk nekā Ukrainā. Un vēl Amsterdama ir bīstama, jo tur taču homoseksuālisti, kas Putinam nepatīk.

Visu rakstu lasiet šeit.