Trešdiena, 17.aprīlis

redeem Rūdis, Rūdolfs, Viviāna

arrow_right_alt Pasaulē

Krievu uzņēmējs izsludinājis 1 miljona dolāru atlīdzību par Putina galvu

© SCANPIX

Uzņēmuma "Transparent Business" vadītājs krievu uzņēmējs Aleksandrs Konanihins izsludinājis miljona dolāru atlīdzību par Krievijas diktatora Vladimira Putina aizturēšanu.

Konanihins sociālajā tīklā "Facebook" paziņoja, ka ir gatavas samaksāt miljonu dolāru virsniekam, kurš aizturēs Putinu. Spriežot pēc attēla, kas pavada paziņojumu, Konanihins ir gatavs samaksāt šādu summu arī par Putina slepkavību.

"Es esmu gatavs samaksāt miljonu ASV dolāru virsniekiem (virsniekam), kuri, pildot savu konstitucionālo pienākumu, aizturēs Putinu kā kara noziedznieku saskaņā ar Krievijas un starptautiskajām tiesībām. Putins nav Krievijas prezidents, tā kā viņš nāca pie varas speciālās operācijas rezultātā, uzspridzinot daudzdzīvokļa namu Krievijā, bet pēc tam pārkāpa konstitūciju, izskaužot brīvas vēlēšanas un nogalinot savus oponentus. Kā etniskais krievs un Krievijas pilsonis es uzskatu par savu morālo pienākumu veicināt Krievijas denacifikāciju. Es turpināšu palīdzēt Ukrainai tās varonīgajos centienos pretoties Putina ordas uzbrukumam," paziņoja uzņēmējs.

lai gan "Facebook" ierakstu dzēsis, Konanihins to pārpublicējis, lai gan bez fotogrāfijas.