Piedzēries krievu tūrists sarīko skandālu Goa lidostā

Kādam krievu tūristam atpūta Goa kūrortā Indijā beigusies vēl faktiski nesākusies - 31 gadu vecais vīrietis, kas bijis krietnā alkohola reibumā, paspējis uzreiz pēc ierašanās sarīkot pamatīgu skandālu lidostā un ticis aizturēts.

RIA Novosti vēsta, ka vīrietis vārdā Aleksejs pēc izkāpšanas no lidmašīnas sācis apvainot Indijas varasiestāžu pārstāvjus un apgalvojis, ka no viņa tiekot izspiesta nauda. Nepieciešamās formalitātes Aleksejam izdevies nokārtot, taču viņš tūdaļ pat sarīkojis jaunu skandālu - ar visām savām ceļasomām iestājies lidostas durvīs un bloķējis tās. Kad apsardzes darbinieki mēģinājuši izstumt Alekseju no lidostas viņš uzsācis kautiņu.

"Palīgā piesteidzās vēl vairāki darbinieki un vīrietis tika aizturēts un nogādāts mūsu policijas iecirknī. Šodien viņš stāsies tiesas priekšā, kas lems kādu drošības līdzekli noteikt," sarunā ar RIA Novosti stāstījis Vasko da Gamas pilsētas policijas inspektors Prašants Desaji. Viņš piebildis, ka par šādiem noziegumiem, kas tiek kvalificēti kā traucēšana amatpersonu pienākumu pildīšanai, Indijā parasti tiek piespriests naudas sods vai vienu līdz divus mēnešus ilgs cietumsods. Līdz tiesai iespējama apsūdzētā atbrīvošana no cietuma pret drošības naudas iemaksu, taču šajā gadījumā Aleksejam nepieciešams Goa atrast kādu galvotāju.

Svarīgākais