Briti izsaka ieteikumus prinča Viljama medusmēnesim

Britu bukmeikeru kantoros jau kopš pagājušās nedēļas var izdarīt likmes par to, kur savu medusmēnesi pēc nākamā gada 29. aprīlī paredzētajām kāzām pavadīs princis Viljams un Keita Midltone.

Par favorītiem šajā jomā uzskatāma Kenija, kur princis bildināja savu līgavu, kaimiņos esošā Tanzānija un Mistikas sala Karību jūrā, kur abi jau kopā atpūtušies.

Kompānija Skyscanner tikmēr sastādījusi ieteicamo medusmēneša pavadīšanas vietu sarakstu kā arī brīdinājusi par vietām, uz kurām Viljamam un Keitai, vislabāk, nedoties. Savu sarakstu, kurā iekļauti pieci galamērķi, Skyscanner veidojis mazliet humoristiskā tonī. Proti, kā ieteikums personīgi princim, minēta Jaunzēlande, kur nākamgad notiks Pasaules kausa izcīņa regbijā - ir zināms, ka Viljams ir liels šīs spēles cienītājs. Savukārt, ja noteikt medusmēneša pavadīšanas vietu būtu ļauts tikai K. Midltonei, izvēle, pēc Skyscanner domām, kristu uz Ņujorku - pasaules modes un stila galvaspilsētu. Ja pārītis vēlas no visiem noslēpties, ieteicamais maršruts ir Austrālija, jo vairāk tādēļ, ka kāda nomaļā Jaunās Dienvidvelsas štata rančo dzīvo attāls K. Midltones radinieks. Par zaļu un patriotisku izvēli liecinātu lēmums pavadīt medusmēnesi Balmoralas pilī Skotijā, savukārt, ja Viljams un Keita vēlas atpūsties pie jūras, Skyscanner iesaka Seišeļu salas, kur, kā melš, abi pirms trim gadiem pirmo reizi ierunājās par kāzām.

Skyscanner noteicis arī trīs vietas uz kurieni Viljamam un Keitai nekādā gadījumā nevajadzētu doties. Viena no tām ir Šveices kalnu slēpošanas kūrorts Cermata, pēc kura apmeklējuma 2007. gadā pāris uz laiku pašķīrās. Otra - Tādžmahals Indijā, kur savulaik notika lielākais strīds starp Viljama vecākiem - princi Čārlzu un nu jau aizsaulē aizgājušo lēdiju Diānu. Un trešais nevēlamais maršruts - Guamas sala, kur, saskaņā ar statistiku, ir augstākais laulību šķiršanas procents pasaulē.

Svarīgākais