Zīdainis izdzīvo pēc kritiena pa logu

Kāda pusotru gadu veca meitenīte Parīzē izkritusi pa sestā stāva logu, taču izdzīvojusi - sākumā viņa atsitusies pret kafejnīcas nojumi, kas amortizējusi kritienu, bet pēc tam bērnu noķēris kāds garāmgājējs, kurš, turklāt izrādījies ārsts.

"Es vienkārši īstajā laikā atrados īstajā vietā un esmu priecīgs, ka meitenītei nekas nekaiš," sarunā ar France Info sacījis viņas glābējs Filips Bensenio. Viņš stāstījis, ka pastaigājies kopā ar sievu un dēlu. Dēls pamanījis krītošo meitenīti, bet, kad viņa atsitusies pret kafejnīcas nojumi, kas darināta no polietilēna, un lēnām vēlusies no tās lejā, F. Bensenio paspējis bērnu noķert. Ieradusies ātrā palīdzība, kas konstatējusi, ka meitenīte nav cietusi, tomēr drošības dēļ viņa aizvesta uz slimnīcu veikt pārbaudes.

Noskaidrojies, ka vecāki, dodoties pastaigā, meiteni atstājuši viņas trīsgadīgās māsas uzraudzībā. Kāds vīrs, kurš dzīvo pretējā mājā, sarunā ar France Info stāstījis, ka redzējis abus bērnus spēlējamies pie atvērta loga, taču traģēdija notikusi vēl pirms viņš paspējis par to brīdināt atbildīgus dienestus. Policija jau nopratinājusi nolaidīgos vecākus un, iespējams, viņiem tiks izvirzītas apsūdzības.