Slaktiņā Sietlā traka sieviete nošauj četrus cilvēkus

© Scanpix

Ar četru cilvēku nāvi ceturtdien beidzies slaktiņš ģimenes mājā Sietlā, ASV ziemeļrietumos, kad kāda cienījama vecuma kundze "palikusi traka" un sākusi šaut.

Bojāgājušo vidū ir šāvēja, aptuveni 60 gadus gadus veca aziāte, un trīs vīrieši - divi padsmitnieki un viens trīsdesmitgadnieks.

"Mana mamma palika traka un visus nošāva," stāstījusi vienīgā slaktiņā izdzīvojusī, kāda četrdesmitgadniece, kurai incidentā arī trāpījusi lode, pavēstīja policijā.

Kā šķiet, visi upuri ir vienas ģimenes locekļi.

"Cik mēs zinām, četri cilvēki ir miruši un ir viens izdzīvojušais. Pavisam pieci upuri," skaidroja policijas amatpersona Džims Pagels, piebilstot, ka "raidīti vairāki šāvieni no diviem ieročiem".

Par negadījumu tapis zināms, kad no mājas kāds cilvēks piezvanījis ārkārtas dienestiem un paziņojis, ka garīgi slimā vecmāmiņa sākusi šaut, laikrakstam The Seattle Times apliecināja policijā.

Policisti aplenkuši māju, tomēr kādam vīrietim izdevies ielauzties cauri likumsargu pozīcijām. Pēc kāda laika viņš iznācis laukā un paziņojis, ka šāvēja bijusi viņa laulātā draudzene un ka viņa ir mirusi, paskaidroja likumsargi.

Pasaulē

Lietuvas robežsargi aizvadītajā diennaktī piespieduši doties atpakaļ deviņus nelegālos imigrantus, kas nelikumīgi mēģināja iekļūt Lietuvā no Baltkrievijas, svētdien paziņojis Lietuvas Valsts robežsardzes dienests.

Svarīgākais