Elizabete II nosūtījusi vēstuli Džonsona līgavai

© AP/SCANPIX/LETA

Vēla pirmdienas vakarā tapa zināms, ka Lielbritānijas premjers Boriss Džonsons nogādāts intensīvās aprūpes palātā. Šajā laikā atbalstu politiķa ģimenei paudusi arī karaliene Elizabete II.

Lai gan sākotnēji tika vēstīts, ka Boriss Džonsons, kurš sasirdzis ar koronavīrusu Covid-19, nav smagā stāvoklī, tomēr ārsti lēmuši par viņa ievietošanu intensīvās terapijas nodaļā. Tikmēr viņa līgava Kerija, kura šobrīd gaida mazuli, saņēmusi karalienes Elizabetes II vēstuli, kurā viņa norāda, ka domās ir ar Borisa ģimeni un vēl viņam frīzu atveseļošanos, raksta britu raidsabiedrība BBC.

Tāpat zināms, ka karaliene Elizabete II nemitīgi tiek informēta par politiķa veselības stāvokli.

Jau vēstīts, ka ar Covid-19 sasirgušais Lielbritānijas premjerministrs Boriss Džonsons, pasliktinoties veselības stāvoklim, aizvadīto nakti pavadījis intensīvās aprūpes režīmā, tomēr viņš nav bijis pieslēgts pie plaušu ventilēšanas aparāta, otrdien pavēstīja vecākais kabineta ministrs Maikls Govs.

"Premjerministrs saņēma zināmu atbalstu ar skābekli," radio LBC sacīja ministrs, piebilstot, ka premjers "nav bijis pieslēgts pie plaušu ventilēšanas aparāta", tomēr arī šī iekārta ir pieejama, ja tas būs nepieciešams.

Svarīgākais