Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Pasaulē

Cilvēki Vācijas veikalos plūcas tualetes papīra dēļ

© ZUMAPRESS.com/Scanpix/Leta

Vairākās Vācijas pilsētās lielveikalos izraisījušies asi strīdi un pat dūru vicināšana starp pircējiem, kas bijuši neapmierināti par ierobežojumiem tualetes papīra iegādēm, un pārdevējiem, ceturtdien paziņoja policija. Saņemtas ziņas arī par tualetes papīra, ziepju un dezinfekcijas līdzekļu zādzībām.

Kautiņš ceturtdien izraisījies Brēmenes lielveikalā, kur kāda pircēja atteikusies ievērot administrācijas norādi, ka viņa var iegādāties tikai vienu tualetes papīra iepakojumu.

Sieviete sākusi strīdēties ar pārdevēju par ierobežojumiem, kas noteikti koronavīrusa uzliesmojuma dēļ, un pārdevēju pagrūdusi.

Sievietes kompanjons iesitis pārdevējas kolēģiem vairākas reizes. Sievietei tagad šajā veikalā iepirkties aizliegts, savukārt pret viņas kompanjonu uzsākta izmeklēšana par fizisku aizskaršanu.

Trešdien Manheimā kāds vīrietis atteicies ievērot veikala ierobežojumus tam, cik daudzus tualetes papīra iepakojumus viņš var iegādāties, pavēstīja policija.

Viņš gribējis iegādāties vairāk iepakojumu, nekā to pieļauj veikala ierobežojumi, un kad viņam to lieguši darīt divi pārdevēji, viņš tos aizvainojis un mēģinājis iesist.

Iesaistījies vēl kāds pircējs, kurš vienam pārdevējam iesitis ar celi pa pieri.

Kad ieradusies policija, strīdu sākušais pircējs jau gulējis zemē, ciešot sāpes, un tad tika nogādāts slimnīcā.

Ievainotajam pārdevējam arī bijusi vajadzīga mediķu palīdzība.

Savukārt Brēmenē no bērnu slimnīcas nozagtas 60 dezinfekcijas līdzekļa pudeles, pavēstīja policija.

Nirnbergā no skolas nozagti daudzi tualetes papīra ruļļi un šķidrās ziepes.

Kā informēja personāls, nozagti 600 parastie tualetes papīra ruļļi, deviņi lielie ruļļi, kā arī un 20 litri šķidro ziepju.

250 eiro vērtās preces nozagtas laikā no piektdienas vakar līdz otrdienas rītam no skolas noliktavas.