Vides aktīvists, kuram nepatīk Discovery raidījumi, iebrūk ēkā un sagūsta ķīlniekus

Vakar Discovery Channel telpās Vašingtonā ielauzās kāds bruņots vīrietis, kurš saņēma vairākus ķīlniekus. Uzbrucējs brīdināja, ka viņam esot arī sprāgstvielas. Notikuma vietā ieradās FIB, kas uzsāka apšaudi. Uzbrucējs, kurš izrādījās 43 gadus vecais Džeims Lī mira no apšaudes laikā iegūtajiem ievainojumiem.

Speciālās operācijas laikā snaiperi ievainoja vīrieti, pēc tam ēkā iekļuva policijas darbinieki, kas vīrieti arestēja, taču vēlāk viņš slimnīcā nomira.

Tā vēsta portāls apollo.lv.

Džeimss Lī jau iepriekš vairākkārt izteicis neapmierinātību ar Discovery demonstrētajiem raidījumiem. Pavisam nesen viņš piketēja pie kanāla ēkas un vairākas dienas pie tās stāvēja ar plakātiem, kuros pieprasīja, lai kanāls mainītu veidu, kādā raidījumos tiek atspoguļota apkārtējās vides aizsardzības problēma.

Vienu reizi Lī tika arestēts par to, ka viņš pie Discovery ēkas ar saucienu nauda - tie ir atkritumi, izmētāja tūkstoti dolāru.

Nesen internetā viņš publicēja manifestu», kurā pieprasīja nekavējoties pārtraukt parazītisko cilvēkbērnu vairošanos, aicinot sterilizēt cilvēkus, lai tie pārstātu vairoties.

Svarīgākais