Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Pasaulē

Satraucoši notikumi Lietuvā: Viļņā, iespējams, nolaupīta maza meitene

© Ekrānuzņēmums no Facebook/Lietuvas valsts policija

Lietuvas policija jau kopš trešdienas vakara meklē mīklaini pazudušu 11-12 gadu vecu meiteni. Viņa, iespējams, ievilkta svešā auto un aizvesta, vēsta lietuviešu portāls lrt.lv.

Pilsētā vēl joprojām tiek pārbaudītas automašīnas, iedzīvotājiem tiek lūgts ziņot par aizdomīgām personām. Trešdienas vakarā ap pulksten 19.15 Viļņas policijā vērsies vīrietis, kurš informējis, ka pie viņa pienākuši divi apmēram 11 gadu veci puikas, kuri teikuši - viņi redzējuši, kā kāds nepazīstams vīrietis mašīnā ievilcis 11-12 gadu vecu meiteni un aizbraucis. Meitene esot pretojusies, taču ielikta auto bagāžas nodalījumā.

Lietuvas valsts policija sociālajā vietnē Facebook norāda, ka intensīvā meklēšana visas nakts garumā nav devusi taustāmus rezultātus, kā arī līdz šim policijā nav vērsušies vecāki par pazudušu bērnu. Policija norāda, ka izmeklēšanas laikā ir parādītas daudzas versijas, kuras visas tiek rūpīgi pārbaudītas.

Simtiem lietuviešu ir vērsušies policijā ar informāciju par iespējamo nolaupīšanu, kas tiek rūpīgi pārbaudīta.

Policija turpina iztaujāt autovadītājus, kuri 15. janvārī no pulksten 18.00 līdz 20. 00 ar automašīnām, kas aprīkotas ar videoreģistratoriem, brauca uz Karoliniškių un Lazdynai apkārtni.