"Ryanair" lidmašīnās ievieš bezdūmu cigaretes

Īrijas zemo cenu lidsabiedrība "Ryanair" savās lidmašīnās ieviesusi bezdūmu cigaretes, lai smēķējošajiem pasažieriem nodrošinātu iespēju lidojumu laikā iegūt nepieciešamo nikotīna devu, teikts aviokompānijas oficiālajā paziņojumā.

Lidsabiedrība norāda, ka smēķētājiem lidojumu laikā tagad būs pieejamas jauna veida cigaretes, kuras nav nepieciešams aizdedzināt, lai saņemtu nikotīnu.

"Ryanair" vēsta, ka smēķētājiem vairs "nevajadzēs uztraukties par garajiem lidojumiem bez cigaretēm, jo kompānija ievieš jauna veida bezdūmu cigaretes, lai nodrošinātu pasažieriem iespēju iegūt nepieciešamo nikotīna devu, nepārkāpjot likumu par smēķēšanas aizliegumu lidmašīnās".

"Smēķēšana komerciālajos lidojumos ir aizliegta jau kopš 20.gadsmita 90.gadiem, taču tagad, lai rūpētos par pasažieru vēlmēm, "Ryanair" ievieš bezdūmu cigaretes, kas izskatās un sagādā līdzīgas sajūtas īstajām cigaretēm un nodrošina nelielu nikotīna devu, vienkārši ieelpojot," piebilda kompānija.

Bezdūmu cigaretes varēs iegādāties pasažieri, kas ir vecāki par 18 gadiem, par desmit cigarešu paciņu samaksājot sešus eiro (4,2 latus).

Svarīgākais