Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Pasaulē

VIDEO: Merkeli politiķu tikšanās laikā atkal piemeklē trīce

© AP/SCANPIX

Pirms nedaudz vairāk nekā nedēļas teju visos pasaules medijos tika ievietots video, kurā redzams, ka Vācijas kanclere Angela Merkele Berlīnē notikušās tikšanās laikā ar Ukrainas prezidentu Volodimiru Zelenski pamatīgi trīc. Lai gan pati kanclere savu veselības stāvokli skaidroja vienīgi ar dehidratāciju, speciālisti izteica aizdomas par daudz nopietnākiem slimības simptomiem. Turklāt vācu laikraksts "The Bild" publicējis šonedēļ uzņemtu video, kurā redzams, ka pasākumā Berlīnē pirms G20 samita Osakā, Japānā, A.Merkeli piemeklējusi jau iepriekš redzētā ķermeņa trīce.

Kā vēsta izdevums, tad trīce, kas atkārtoti piemeklējusi A.Merkeles ķermeni ilgusi aptuveni divas minūtes. Tās laikā Vācijas kanclere A.Merkele centusies cieši kopā turēt abas rokas. Līdzīgi kā iepriekš, arī šoreiz A.Merkelei piedāvāta glāze ūdens.

Jau iepriekš vēstīts, ka pati A.Merkele ķermeņa trīci skaidrojusi ar organisma atūdeņošanos. Tikmēr ārsti izteikuši minējumus, ka, iespējams, šāds organisma stāvoklis skaidrojams ar kādu ķermeņa infekciju.