Ņujorkā pusaudzis nogalinājis divas savas māsas, aizdedzinājis māju, pēc tam izdarījis pašnāvību

14 gadus vecs pusaudzis Ņujorkā nogalinājis divas savas māsas, aizdedzinājis māju, bet pēc tam izdarījis pašnāvību, vēstī "Lifenews". Uguns liesmās gāja bojā arī viņa māte un jaunākais brālis.

Tā ziņo portāls apollo.lv

Izrādās agresīvā pusaudža Sīdžeja Džonsona māja degusi arī iepriekš, tomēr dūmu detektori tā arī nav tikuši salaboti.

Jau pašā sākumā glābējiem ugunsnelaime Džonsonu mājā likusies aizdomīga. Informāciju par mājas aizdegšanos ugunsdzēsēji saņēma 4 no rīta, notikuma vietā ieradās 10 brigādes. Līdz tam kaimiņi bija redzējuši, ka namā plosās liesmas, centušies ieiet mājā un palīdzēt iekšā esošajai ģimenei. Kad liesmas tika apdzēstas, nama krāsmatās glābēji atrada mātes un viņas piecu bērnu mirstīgās atliekas. Pēc tam izrādījās, ka 14 gadus vecajam Sīdžejam, deviņus gadus vecajai Britānijai un septiņus gadus vecajai Melānijai ir pārgriezti kakli. Kad vecāko bērnu apgrieza otrādi, viņa rokā bija sažņaugts naža asmens.

Džonsonu ģimene pavisam nesen no Vašingtonas pārcēlās uz Ņujorku. Māja, kurā viņi ievācās, jau iepriekš vairākkārt degusi.

Pasaulē

Pēc naktī uz piektdienu Libānā notikušajiem Izraēlas triecieniem pazudis kontakts ar Hašemu Safiedinu, kas tika uzskatīts par triecienā 27.septembrī nogalinātā šiītu kustības "Hizbollah" līdera Hasana Nasrallas potenciālo mantinieku, sestdien pavēstīja augsta līmeņa avots grupējumā.

Svarīgākais