Piedzēries austrālietis mēģina jāt uz krokodila

Kāds pamatīgi piedzēries austrālietis vēlā nakts stundā iekļuvis dabas parka krokodilu mītnē un nolēmis pajādelēt uz aptuveni piecus metrus gara krokodila. Rāpulis neaicinātajam viesim iekodis kājā, bet par lielu pārsteigumu speciālistiem, pēc tam nav vīru piebeidzis, bet palaidis vaļā.

Brūmas pilsētas (Austrālijas ziemeļrietumos) policija stāstījusi, ka cietušais ir kāds 36 gadus vecs vīrietis no valsts austrumiem. Pēc pamatīgas dzeršanas viņš izmests no kāda kroga un mierinājumu devies meklēt pie krokodiliem. Vīrietim izdevies nokļūt piecus metrus garā krokodila Fatso nožogojumā un pat uzrāpties krokodilam mugurā. Tikai tad, kad rāpulis iekodis viņam kājā, vīrs atskurbis un sapratis, ka laiks bēgt. "Krogā viņš atgriezās kādu pusstundu pēc tam, kad bija izmests un kāja izskatījās šausmīgi - no tās karājās āda un gaļas gabali," sarunā ar AFP sacījis kroga pārvaldnieks Marks Filipss.

Policija un speciālisti ir pārsteigti, ka vīrietim izdevies izbēgt no krokodilu nožogojuma un Fatso nav viņu apēdis. "Vienīgais izskaidrojums, kādēļ krokodils to puisi nenogalināja ir tas, ka dzīvnieka galva atradās nožogojuma stūrī, kas neļāva viņam izdarīt straujas kustības," uzskata dabas parka īpašnieks Malkolms Duglass, kurš piebildis, ka 800 kilogramus smagais Fatso cilvēku var nogalināt ar vienu kodienu. Jāpiebilst, ka sālsūdens krokodili var izaugt pat septiņus metrus gari. Ik gadus vidēji divi cilvēki Austrālijā kļūst par šo agresīvo reptiļu upuriem.

Pasaulē

Šokējoša lieta nonākusi sabiedrības redzeslokā Francijā - pagājušajā nedēļā 72 gadus vecā Žizele Peliko tiesai atklāja, ka viņas šķietami mīlošais vīrs patiesībā ir organizējis savas sievas izvarošanu kas tika filmēta un ko paveikuši vairāk kā 80 vietējie vīrieši, raksta “BBC”.

Svarīgākais